V75 11 Augusti 2019

Storfavoriten Grisle Odin G. L. fick en jobbig inledning från spår åtta bakom bilen och blev utsvarvad i tredjespår första varvet. Öystein Tjomsland hittade sedan ner i andra par utvändigt men kunde aldrig hota om segern när han vreds ut till anfall in på upploppet. Istället var det två unga kuskar som gjorde upp, Wiktor Kylin-Blom bakom Bäcklös Uriel och Rikard N Skoglund bakom Jan-Olov Persson-tränade jätteskrällen Byske Philip. Den sistnämnde närmade sig hastigt den sista biten men mållinjen räddade Bäcklös Uriel som höll undan precis. Segertiden 1. 25, 6 är nytt svenskt rekord för treåriga kallblodiga hingstar och valacker. – Det var häftigt. Även om jag tyckte att vi höll undan så ville jag ändå höra att dom ropade ut det. Jag hade bra koll på att favoriten blev hängande och sedan kom han igen och då tänkte jag att är han fortfarande hängande. Jag trodde att han hade kommit ner någonstans. I övrigt så blev det som jag hade hoppats, sa Wiktor Kylin-Blom. Tjomsland föll tungt – igen För Öystein Tjomsland har det varit en jobbig vecka då han i onsdags brände med megafavoriten Nordsjö Odin som galopperade i en klar ledning in på upploppet i V86.

V75 11 augusti 2019 time

  • Och ge oss skuggorna recensions
  • Fiskleverolja omega 3
  • V75 tips söndag 11 augusti 2019 Dannero | Travet
  • V75 resultat Jägersro onsdag 21 augusti 2019 | TravRevyn
  • V75 11 augusti 2019 price
  • V75 11 augusti 2019 5
  • V75 11 augusti 2010 relatif
  • V75 11 augusti 2015 cpanel

Det blev skräll i Svenskt Kallblodskriterium när familjehästen Bäcklös Uriel vann på nytt svenskt rekord. Megafavoriten Grisle Odin G. L., delägd av bland andra skidstjärnan Frida Karlsson, hamnade på vingel och istället ledde Wiktor Kylin-Blom runt om med hästen som tränas av pappa Nicklas Blom. – Det här går inte att beskriva. Jag är inte chockad men jävligt glad, sa Wiktor om segern som var värd 600 000 kronor. Det var mycket känslor och glädjescener i vinnarcirkeln på Dannero efter Kallblodskriteriet. Den treårige hingsten Bäcklös Uriel stod som segrare i det klassiska loppet och det var en riktig familjetriumf. Hästen tränas Nicklas Blom som äger och har fött upp honom tillsammans med sambon Kristin Persson. Vid försökssegern var det Oskar Kylin-Blom som skötte tömmarna men i dag fick brodern Wiktor Kylin-Blom chansen. – Oskar kvalade in hästen när jag var avstängd och nu hade jag en jäkla tur att han var avstängd och jag fick köra, sa Wiktor och skrattade. Stökig inledning och en tät slutstrid Det blev ett händelserikt lopp och en stökig inledning som utmynnade i en tät slutstrid.

V75 resultat Jägersro onsdag 21 augusti 2019 | TravRevyn

Åby, finaler, Åbys stora pris. Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit. Avdelning 1: Inledningsvis har vi finaler av Bronsdivision över medeldistans att sätta tänderna i. Jag tycker bägge favoriterna i nuläget har en bra chans och man kan om möjligt chansa och gå kort på Global Undecided och eurdesoleil. Mycket hets kring Staro Leonardo som gjorde det klart bra sist och ska räknas tidigt bakom dessa. Jag tar med hela 7 ekipage i inledande loppet och går för skräll! Avdelning 2: Klass 2 finaler över medeldistans och vi har en stor favorit i fine Velten Versailles med Ebbinge.

Finalist i Elitloppet och vinnare av Jubileumspokalen. Missle Hill har etablerat sig som en av landets bästa hästar över kortare distanser under.. Missle Hill har etablerat sig som en av landets bästa hästar över kortare distanser under sitt första år som äldre. På lördagen tog hästen första segern i gulddivisionen, i en upplaga där dramatiken utspelade sig under loppets första 200 meter. Missle Hill kunde nämligen inte komma förbi Very Kronos första biten, men när den senare högg i galopp låg vägen till ledning och seger öppen. Per Lennartsson dämpade tempot och kunde vända sig bakåt över upploppet för att se Milligan's School spurta in till andrapriset. Segern på 1. 10, 5/1 640 meter autostart kan tituleras som billig och tränaren Daniel Redén var inte helt tillfreds med sin femåring. - Han var inte lika fin i värmningen som på Solvalla. Han tog lite töm och var sur. Men i loppet såg det bättre ut, kusken drog inte huvan så det var nog bra. Antingen var han bara kaxig, eller så var det något som inte var helt hundra.

V75 11 augusti 2019 news

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75, intressant som alltid från Sveriges vinstrike kuskchampion. Kolla gärna även in Travsurr eller våra andra V75-tips. Björn Goop Björn Goop är en av Sveriges mest framgångsrika och vinstsrika travkuskar. Han är född den 13 oktober 1976 i Mölndal. Sedan 2006 innehar han det svenska rekordet för flest antal kuskregrar under en säsong, då han 2006 vann hela 501 gånger. Björn Goop är också den förste travkusken att nå tolv raka allsvenska kuskchampionat någonsin och han var allsvensk kuskchampion 2004-2015. Han abonnerade så länge på Guldhjälmen (som kuskchampion fick bära) att Svensk Travsport till slut beslutade att han skulle få behålla den permanent. Intäktsmässigt så har han tjänat mest på sina vinster i Elitloppet 2006 med hästen Conny Nobell och Elitloppet 2014 med hästen Timoko. Idag bor Björn Goop i Karlstad och driver Stall Goop tillsammans med sin far Olle Goop på Lökene Gård utanför Kil i Värmland. Hans hemmabana är Färjestadstravet.

Sjöström bakom skrällen Skoglund gjorde även sitt bästa för att fälla omgångens största favorit då han skickade Valle Hugo till ledning från tillägg i Erik Graléns Minne för kallblod. Men norske Spikfaks visade sig ändå för tuff och sluggade sig förbi sista biten för Björn Steinseth. En finsk seger blev det också då Jorma Kontio spårade runt om bakom Valiant Dream, som Kimmo Taipele satt tillbaka i samma skick som då hästen senast gästade Sverige under elitloppshelgen. Omgångens överraskning kom i V75-inledningen där Iceland Falls spetsade från springspår för att släppa över kommandot till storfavoriten Naheed. När Magnus A Djuse eldade undan på sista bortre långsidan blev innerspåret rena motorvägen och då Claes Sjöström lyfte ut till attack svarade favoriten med galopp. Håkan Berger tränar fyraprocentaren som såg till att utdelningen för sju rätt nådde 27 248 kronor. Robin Johansson, Kanal 75

I derbyt hade hans Nordsjö Odin stor uppvisning när han vann i oerhört imponerande stil på nytt svenskt rekord före stallkamraten Våler Nikolai. Nu är det mycket som talar för en ny succé för den norske tränaren som har en ny stjärna i vardande i Grisle Odin G. Det treåriga superlöftet har bara förlorat en gång på sju starter (tvåa då efter galopp) och Tjomsland säger att det är en av de tre bästa ­hästar han har tränat. På plats i eftermiddag Grisle Odin G. delägs av en annan stjärna, nämligen skidåkaren Frida Karlsson. Den 19-åriga kometen slog till med guld, silver och brons i skid-VM i vintras och har en tiondel i hästen. En andel som hon ­delar med pojkvännen William Poromaa, Johan Olsson och Anna Olsson – en trio skid­åkare som också är nya i travsporten. Frida Karlsson kommer att vara på plats på Dannero i eftermiddag för att heja fram sin häst. Grisle Odin G. imponerade enormt i sitt uttagningslopp till Kriteriet och var helt överlägsen. Han till synes ­joggade ifrån konkurrenterna och är stor­favorit att ta hem förstapriset på 600 000 kronor.

4 streck totalt. Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR Mina system till omgången är: - JONAS - TRAVSTUGAN - SISTA MINUTEN Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång! Önskar alla stort Lycka Till! /J

  1. Köpa begagnade

Kostymbyxor för långa ben, 2024