1. Mål, titlar och pengar – här är Zlatans makalösa fotbollsresa - Sydsvenskan
  2. Zlatans mål bortdömt - fotbollskanalen.se
  3. Zlatans två mål förgäves: Något måste göras | GP
  4. Se zlatan's mål
  5. 8 Sidor - Miljoner har sett Zlatans magiska mål

Zlatan Ibrahimovic blev tvåmålsskytt när hans LA Galaxy förlorade mot Dallas med 2–3. Arkivbild. Sport Zlatan Ibrahimovic kom tillbaka i stor stil efter sin avstängning och blev tvåmålsskytt när LA Galaxy mötte Dallas. Trots svenskens mål blev det förlust med 2–3. Uppdaterad för 2 år sedan 10:24 - 31 maj, 2018 Dallas gjorde två mål i första halvlek genom Ryan Hollingshead och Cristian Colmán. En kvart in i andra halvlek satte Ibrahimovic bollen i mål, men målet blev avvinkat för offside. I stället gick Dallas till en 3–0-ledning genom nickmål av Carlos Gruezo. Med drygt 20 minuter kvar att spela reducerade Ibrahimovic till 1–3, framspelad av Sebastian Lletget. "Något måste göras" Efter att Dallas-målskytten Colmán utvisats kunde LA Galaxy sätta mer press på Dallas. Men Ibrahimovics andra mål kom för sent, i den sjunde tilläggsminuten. Efteråt var han inte glad. - Det är aldrig bra när man förlorar. Något måste göras... Vi ligger under med 0–3, kommer tillbaka till 2–3, men inte längre än så.

1. Vädret på Guadeloupe i december 2020 - Klimat och Temperatur
  2. Telenor esim företag mobile
  3. Normal bröstningshöjd fönster
  4. Nya bilden ger sanningen efter ilskan mot Zlatans mål
  5. Se Zlatans mål - DN.SE
  6. Nya sommargardiner från Gudrun Sjödén in 17996 für 199,00 SEK zum Verkauf | Shpock DE
  7. TOPP 10: Zlatans snyggaste landslagsmål | Listor.se
  8. Hus till salu södra england
  9. Js assistans härnösand
  10. Bonusfamiljen säsong 2 avsnitt 9

Mål, titlar och pengar – här är Zlatans makalösa fotbollsresa - Sydsvenskan

Miljoner människor har sett Zlatan konstmål. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix Zlatans målfest i fotbollsmatchen mot England i onsdags var fantastisk. Dagen efter skrev tidningar i hela Europa om svenskens fyra mål. Zlatan fick massor av beröm. Mest skrev tidningarna förstås om Zlatans otroligt snygga mål i slutet av matchen. – Det var århundradets vackraste mål, skrev den brittiska tidningen Daily Star. Det var i alla fall målet som de flesta ville se. Redan efter några timmar hade nästan fem miljoner människor sett Zlatans konstmål på sajten Youtube. Fler liknande artiklar Vad tycker du om nyheten?