Nattens Nhl Resultat

1. Nattens nhl resultat direct

Nattens seger kom efter straffläggning där Bolts-keepern Andrei Vasilevskiy räddade två straffar, medan Brayden Point och Nikita Kucherov satte sina. Victor Hedman noterades för en målgivande passning vid Lightnings kvitteringsmål i den andra perioden. Florida Panthers - Dallas Stars 1-2 (1-1, 0-0, 0-1) John Klingberg gjorde sitt elfte mål för säsongen när han avgjorde matchen för Dallas Stars. Från den högra tekningscirkeln gick handledsskottet via stolpen in bakom James Reimer i Panthers mål. Video: FLA-DAL: Klingberg ger Dallas ett sent avgörande Kari Lehtonen i Stars svarade för 41 räddningar. Ottawa Senators - Columbus Blue Jackets 3-2 (1-1, 1-0, 1-1) Viktor Stålberg öppnade sitt målkonto i Senators i segern mot Blue Jackets. Han höll sig påpassligt framme i den första perioden och petade in en retur från Joonas Korpisalo. Också Erik Karlsson nätade för Sens. Det var hans första mål på hemmaplan sedan den 3:e december, en svit på 17 matcher. Mark Stone dribblade sig in i anfallszon och hittade Karlsson som smugit ner mellan tekningscirklarna.

Nattens nhl resultat direct

Jonathan Toews utökade Blackhawks ledning till 3-1 med under en minut kvar av perioden, men Calle Järnkrok (13) såg till att hålla liv i matchen med sin 3-2-reducering bara 14 sekunder senare. Och det skulle bli mer Nashville, och mer svenskt: Viktor Arvidsson kvitterade i inledningen av den tredje perioden när han, från dålig vinkel, överlistade Crawford med ett skott över axeln. Målet var hans 23:e för säsongen. Men det var inte Nashvilles kväll; Chicagos veteranback Brian Campbell bröt dödläget när han smög med i en spelvändning och fick pucken i slottet av Toews. Ohotad kunde han prickskjuta in matchvinnaren bakom Juuse Saros i Predators mål. Patrick Kane satte sedan spiken i kistan med sitt 5-3-mål i tom bur med 39 sekunder kvar att spela, hans 29:e mål för säsongen. Här är en sammanfattning av nattens samtliga matcher: Winnipeg Jets - Colorado Avalanche 6-1 (3-0, 2-0, 1-1) Jets målvakt Connor Hellebuyck var 16 sekunder från att hålla sin andra raka nolla när Gabriel Landeskog tröstmålade för Avalanche.

HJÄLP: Du befinner dig på NHL resultat sidan i Ishockey/USA sektionen. erbjuder NHL livescore, NHL tabeller och matchdetaljer. Förutom NHL resultat kan du följa fler än 100 ishockeytävlingar från 15+ länder hos Klicka bara på landets namn i den vänstra menyn och välj din tävling (ligor, cup eller turneringar). NHL resultat service uppdateras i realtid. Kommande matcher: 15. 09. Vegas Golden Knights - Dallas Stars, 16. Tampa Bay Lightning - New York Islanders. Följ NHL live på FlashScore! resultat, matcher och NHL tabellställningar. Visa fler

• Resultat hockey nhl en direct
  • Efter nattens NHL: Dallas och Islanders klara för nästa runda - Hockeyresultat